Balustrades en beloopbaar glas
Glazen balustrades:
zorgen voor een exclusieve en transparante uitstraling en zijn doorvalbeveiligd. Glazen balustrades worden meestal in combinatie met uitsparingen en/of gaten uitgevoerd. In dat soort situaties hoort het ook gehard te zijn. Gehard gelaagd glas is vanzelfsprekend een fusie tussen gelaagd glas en gehard glas. De kracht van gehard glas en de veiligheid en kracht van gelaagd glas komt van pas bij veeleisende glasoplossingen.

Beloopbaar glas:
is zonder twijfel sterk genoeg om het gewicht te dragen van de personen die erop lopen. Beloopbaar glas bestaat meestal uit gelaagd glas, dat volgens een speciale thermische procedure zijn hardheid verkrijgt. Beloopbaar glas is altijd gelaagd, tevens kan het van verschillende afwerkingen  worden voorzien.

Gelaagd glas:
Bestaat uit verschillende lagen, zoals de naam aangeeft. Gelaagd glas is dus nog sterker dan gehard glas. Als het gelaagd glas breekt, blijven de scherven steken aan de folie. Dit zorgt ervoor dat het erg moeilijk is om te breken, en ook gebruikt wordt als inbraakwerend en doorvalbeveiligend glas.

LET OP! Doordat gehard glas zo sterk is, kan het na de thermische behandeling niet meer bewerkt worden. Alle bewerkingen moeten dus voorzien gebeuren in overleg met Damsglas.
020-36 70 430
Glas past altijd.
Damsglas
Helder en vlijmscherp.